Gastenboek

Nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
32 berichten.
Familie Janssen heeft geschreven op 19 mei 2022
Wij zijn ontzettend tevreden met de super goede service van Arkes! De mannen zijn enorm vriendelijk en hun werk is super! Onze tuin is helemaal klaar voor de zomer. Heel erg bedankt heren 😄
Mark Terink heeft geschreven op 7 mei 2021
Wij hebben Arkes gevraagd voor de verbouwing van onze tuin (bijna 200 m2). Behalve de nieuwe beplanting heeft Arkes alles voor hun rekening genomen: graafwerk en afvoer van oude tuin, bestraten, aanbrengen kunstgras en aanleggen van borders. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en raden Arkes zeker aan voor het verbouwen van de tuin!
Boudewijn van de Geijn heeft geschreven op 9 juni 2020
Super fijne samenwerking die vlot verloopt. Bij ons een flinke uitdaging; Drainage, ophoging en leggen van ruim 100 zware Betontegels van 1x1m. Alles verliep zoals gepland. Voor Bert is niets te veel moeite en hij heeft altijd goede zin. Volgende x bellen we zeker Bert weer en we zouden hem aan iedereen meteen aanbevelen! Ik kan geen foto’s uploaden maar die komen vast nog op de website wanneer ons gras mooi groen is!
S. Hamstra heeft geschreven op 20 oktober 2019
Bert Hupkes heeft onze voortuin en oprit helemaal afgegraven en opnieuw bestraat. Kwaliteit en Kwantiteit is top! Daarnaast wordt het hele project schoon opgeleverd. Bert is een man van zijn woord. Mailt of belt altijd terug en is altijd op tijd. Zo wil je het graag zien. Wij bevelen Bert Hupkes en zijn bedrijf van harte aan.
Familie Lammers heeft geschreven op 19 oktober 2019
Afgraven, tegelen, gras en planten bakken. Alles laten doen door Arkes. Bert kende een timmerman gemarko hun hebben de schutting en overkapping geplaatst. Top werk door beide partijen! Wij zijn er super blij mee.
Peter en Trudy heeft geschreven op 13 april 2019
Wij hebben onze tuin laten renoveren door de firma Arkes ( je mag gewoon Bert zeggen). Omdat er een zieke was heeft Bert in zijn eentje in twee dagen de hele tuin afgegraven en klaar gemaakt voor het kustgras en de stratenmaker, petje af hoor. Afspraak is afspraak en daar houdt hij zich aan. Fijn om met Bert te overleggen, niets is hem teveel wij zijn erg blij met het resultaat van onze tuin. Ook de stratenmaker Mitchel nogmaals bedankt. P. Van. Baaren
Fam. Hendriks heeft geschreven op 26 november 2018
Algehele tuin renovatie van ongeveer 200 m2. Het nieuwe plan voorgelegd aan Bert. Hij kwam met goede opties voor enkele aanpassingen die wij overgenomen hebben. Vakman die meedenkt en perfect werk levert. Komt afspraken na. Goed aan te bevelen voor zowel grote als kleine tuinen.
Familie Brink heeft geschreven op 7 november 2018
Wij wilden graag onze voor- en achtertuin betegeld hebben en achter tevens een border volgens eigen schets. Bert heeft het werk perfect gedaan. Fijne man om werkzaamheden door te laten doen. Hij denkt met je mee en veranderingen tussendoor draait hij zijn hand niet voor om. Nadien alles ook perfect opgeruimd. Volgend jaar zien we elkaar zeker weer terug voor de volgende klus
Jordi Deckert en Charella van Ee heeft geschreven op 17 juni 2018
Opdracht was afgraven en opbrengen van de grond en het aanleggen van voor- en achtertuin en oprit. Het is prettig dat dit bij dezelfde opdrachtgever kan. Alles is in overleg mogelijk. Na het eerste contact is Bert langs geweest om te kijken naar de opdracht en een offerte op te maken. Er wordt netjes gewerkt en nadien wordt alles netjes opgeleverd. Tijdens de opdracht zijn kleine wijzigingen geen enkel probleem. Bert denkt mee in oplossingen en betere ideeën. Bert deed er alles aan om de gedachten van ons om te zetten in een daadwerkelijke tuin. Wij zijn er ontzettend blij mee!
Hugen heeft geschreven op 31 mei 2018
Afgelopen maand hebben Bert en zijn mannen bij ons de voortuin aangepakt, oude tuin afgraven, grondwerk en nieuw straatwerk + gradzoden gelegd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit perfect is gedaan!! Alles wordt volgens afspraak gemaakt, je hoeft nergens achteraan. Zelfs kwam er tussendoor nog een tegenvaller aan het licht, de riolering bleek vergaan en lek te zijn, dit werd ook nog "even" super netjes opgelost! Hij heeft ook goed materieel, waardoor alles grondig en snel aangepakt wordt.Van de lelijkste tuin in de buurt zijn we naar de mooiste tuin van de buurt gegaan :-)Wij kunnen Bert aan iedereen aanraden, want het is een keiharde werker en bovendien een super aardige man!
Rob van Dick heeft geschreven op 29 mei 2018
Bert heeft onze tuin helemaal gerenoveerd en naar volle tevredenheid. Je kan goed met hem samenwerken en alles is te overleggen. Het is een echte vakman!!
Freddy heeft geschreven op 6 oktober 2017
Bert heeft bij mij naar volle tevredenheid de hele tuin gerenoveerdSnelle service en zeer professioneel gewerkt met een top eindresutaat
Aart van Veldhuizen heeft geschreven op 15 april 2017
We hebben afgelopen week onze hele tuin laten vernieuwen door Bert Hupkes. Het is helemaal geworden als we gehoopt hadden en zelfs meer. Hij is zeer professioneel te werk gegaan en luisterde naar alle wensen die we hadden. Aanpassingen tussendoor waren geen probleem.Wij willen Arkes en samenwerkende bedrijven zeker aanbevelen !!!
D Slot heeft geschreven op 19 maart 2017
Complete renovatie tuin;Februari/ maart is onze achtertuin geheel vernieuwd. Eerst zelf het nodige verwijderd en de rest door Bert laten doen. Gehele afgraving tuin, afvoerpunten erbij, nieuwe grond erin.Plaatsen van schuttingen, overkapping laten plaatsen, bloembakken en betegeling laten doen. Alles werd op afgesproken tijd gedaan en het eindreultaat is prachtig. Afspraken worden netjes nagekomen.
Joke heeft geschreven op 26 december 2016
Door een klus kwam ik in contact met Fa Arkes, Bert. Zaken doen met Bert is gebaseerd op kwaliteit. Als je weet en aangeeft wat je wensen zijn geeft hij eerlijk aan wat wel of niet realiseerbaar is. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn tuin. Ik zal mensen zeker aanraden zaken met de Fa Arkes, Bert te doen. Zeer professioneel en betrouwbaar.
Arthur de Boer heeft geschreven op 6 augustus 2016
Via tuincentrum Peer Doetinchem met Bert in contact gekomen. Tijdens een bezoek zijn de wensen besproken en is er een plan gemaakt. Omdat ik zelf nog wat voorbereiding moest treffen was het even passen en meten in de planning, maar uiteindelijk alles netjes voor de bouwvak in kunnen plannen.Resultaat is prima. De tuin ligt er nu netjes bij, klaar voor de aanleg van beplanting en gras.Wat ik zelf erg prettig vind in het contact is dat hij weet met wie hij van doen heeft als je telefonisch contact opneemt. Je hoeft niet 3 keer te vertellen wie je bent en wat de bedoeling was.Prettig zaken doen, een aanrader!
Karin Berndsen heeft geschreven op 27 mei 2016
De tuin van ons nieuwe huis was jaren verwaarloosd. We hebben Bert gevraagd om samen met ons een plan te maken nadat we hem bij familie van ons aan het werk hadden gezien. Bert heeft er samen met zijn collega's voor gezorgd dat we nu kunnen genieten van een mooie moderne tuin die weinig onderhoud nodig heeft. Bert, bedankt voor de efficiënte manier van werken en doen wat je beloofd hebt.
Peter & Daniëlle van de Beeten heeft geschreven op 12 maart 2016
Al een tijdje liepen we met het plan om de tuin eens goed aan te pakken. We zaten vol met ideeën en na eens goed klankborden met Bert Hupkes hebben we de knoop doorgehakt. Onze voor en achtertuin is een complete metamorfose ondergaan. Grote bomen en coniferen zijn verdwenen. Kunstgras, nieuwe beplanting, grindborders en een nieuw terras zijn ervoor in de plaats gekomen. Bedankt voor het meedenken, de prima service en de fijne samenwerking!
meesters heeft geschreven op 1 maart 2016
wij wouden bestrating en overkapping in onze tuinofferte gemaakt tuin leeg ruimen en weer inrichtende prijs vonden wij erg hoog dus hebben zelf wat dingen gedaan nieuwe offerte gemaakt en opdracht gegeven wij hebben alles met een aanspreekpunt firma arkeswij zijn zeer tevreeden over onze nieuwe tuinoverkapping bestrating
vincent heeft geschreven op 16 januari 2016
Onze tuin was een grote Sahara waar we zelf het begin en al helemaal het eind niet meer in zagen. Niks is onmogelijk, onze tuin is precies zo geworden als wij in gedachten hadden.Bert denk ook echt mee over de praktische zaken, waar je zelf niet snel bij stil staat maar, wat wel belangrijk is. Hij geeft tips maar laat je wel de vrije keus. Een echte vakman. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin.Groetjes Vincent en Manon