Onze dienstverlening

Grondverzet

Af- en aanvoeren van zand en grond, slopen, afvoer puin, rioolwerk, hemelwaterafvoer
Een goede bodemstructuur, afwatering en rioolwerk vormen de basis van een mooie en gezonde tuin. Daarmee voorkomt u een tuin vol plassen na een regenbui, planten die er de brui aan geven en tuinpaden of -terrassen die verzakken. Wij creëren voor u dat fundament. Wij zorgen voor goede grond, hemelwaterafvoer, drainage én rioolwerk. Zodat uw tuin maar één keer op de schopt hoeft.

Wij beschikken over perfecte machines voor het aan- en afvoeren van (zwarte) grond en zand, het afvoeren van puin en groen en slop: minigravers en knikloaders in alle formaten. Geschikt voor kleine en grote ruimtes, ook moeilijke bereikbare plekken met kleinere en smalle doorgangen.

Bestrating

Beton, gebakken stenen, siertegels, keramiek, grind, natuursteen
Materiaal, formaat en kleur van de bestrating bepalen grotendeels het karakter van een tuin en het aangezicht van een woning of bedrijf. Met professioneel materieel voorzien wij uw tuin, terras, erf of oprit van alle denkbare verhardingsmaterialen. Deze zijn altijd afkomstige van vaste leveranciers. Én: bij de aanleg houden we altijd rekening met de afvoer van het hemelwater. Kortom, maatwerk in straatwerk.

Tuinaanleg

Beplanting, gras, schutting, tuinhuis overkapping, veranda
Wij werken met veel plezier uw tuinideeën uit. Van restyling tot een compleet nieuw plan.

Wij maken of realiseren:
 • grondwerk
 • sierbestrating
 • beplanting
 • gras of kunstgras
 • drainage
 • tuinhuizen of veranda’s
 • schuttingen
Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio. Nog een groot voordeel: de korte lijnen. Bert Hupkes is hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dat scheelt tijd én geld.

Containerverhuur

Afval afvoeren bij verbouw, sloop of klus
Bent u aan het klussen, slopen of verbouwen en heeft u snel een afvalcontainer nodig? Geen nood. Ook containerverhuur staat op ons visitekaartje. Wij verhuren containers van tien en twintig m3, inclusief brengen en halen, voor maximaal 2 dagen. Zo kunt u tuinafval, sloopafval, bouwafval, groenafval, houtafval, grofvuil, grond, zand, puin, aarde, grind of tegels, heel snel kwijt. Dat is veiliger en werkt sneller en efficiënter.

Levering zand en tuinaarde

Levering van zand, grond, compost of puingranulaat.

Arkes levert ophoogzand/geelzand, puingranulaat en 04 betonzand voor de juiste onderbouw van de bestrating. Ook is het mogelijk om zwarte grond (tuinaarde) te mengen met structuuraarde/compost. Compost geeft een humusrijke bodemstructuur als dit gemengd word met zwarte grond. Het voordeel hiervan is een betere waterdoorlating en zuurstoftoevoer zodat de planten optimale voeding krijgen.

Arkes levert binnen een straal van 20km rondom Duiven. Wij leveren los gestort vanaf €22,50 per m3 en in Big Bag vanaf €40,- m3. Big Bags worden gelost met een shovel en als er een doorgang is vanaf 1,5 meter kunnen de Big Bags op de aangegeven plaats gelost worden.

Overige diensten

 • Plaatsen van schuttingen / overkappingen
 • Riool werkzaamheden
 • Sloopwerk
 • Verhuur minigraver inclusief machinist (zonder is niet mogelijk)
 • Leveren van zand, grond, puin en grind